Imagine Kalundborg

Forestil dig, du kunne få det hele

Se Kalundborg-filmen

Dekorativt billede

Forestil dig et sted, hvor alt spiller sammen i symbiose. Hvor den ene virksomheds restprodukter er den anden virksomheds ressourcer. Hvor fremtidens løsninger bliver til.

Se dine karrieremuligheder

Decorativt billede

Forestil dig et sted, hvor virksomhederne udvider, og nye muligheder opstår. Hvor man arbejder sammen om at opnå fælles mål. Hvor man forsøger at gøre verden bedre og arbejde mere intelligent. Et sted, hvor man har en praktisk tilgang til bæredygtighed. Og hvor ledende virksomheder, støtteindustri og uddannelsesinstitutioner arbejder tæt sammen.

Lær mere om dit nye studieliv

Forestil dig et ambitiøst arbejdsliv i et område, hvor en attraktiv bolig er til at betale, og hvor naturen venter lige uden for døren. Hvor mennesker kommer hinanden ved og dyrker deres interesser i en af de mange foreninger og klubber.

Find dig til rette i Kalundborg

Hvis du tror, du er nødt til at vælge enten en karriere i en dyr og overfyldt storby eller ’det gode liv’ i et smukt område uden spændende jobmuligheder – så kan du godt tro om igen. I Kalundborg behøver det ene ikke at udelukke det andet – du kan faktisk få begge dele.

Mærk stemningen og det gode liv