Imagine Kalundborg
Portræt af en mand, der arbejder.

Forestil dig din karriere

Forestil dig et sted med masser af karrieremuligheder. Forestil dig udfordrende og spændende jobs i virksomheder, der gør en forskel.

Forestil dig Kalundborg.

Kalundborg Kommune har mere end 14.000 jobs i den private sektor alene. Uanset om du er ingeniør, laborant, maskinmester eller en anden veluddannet faglært eller akademiker, tilbyder Kalundborg avancerede og udfordrende jobs – særligt inden for high-tech-produktion, mekanik og naturvidenskab/medico.

En række førende virksomheder har produktion i Kalundborg. ​​Deres investeringer i avancerede fabriksanlæg har medført vækst i støtteindustri og servicejobs, og jobmulighederne er mange. Kalundborgs ’Rekrutteringsalliance’ arbejder tæt sammen med andre kommuner i området for at finde jobmuligheder til kærester og ægtefæller, hvis de ikke lige kan finde det rigtige i Kalundborg.

Læs mere om Rekrutteringsalliancen

Se aktuelle jobopslag

0

Der arbejder mennesker af 23 forskellige nationaliteter på Novo Nordisks produktionsanlæg i Kalundborg

0

50% af verdens insulin produceres i Kalundborg

0

25% of alle medico-job i Region Sjælland ligger i Kalundborg

Mød lokale unge specialister

Kalundborg-området tiltrækker mange unge akademikere, faglærte og andre specialister. Nogle starter med at pendle og beslutter sig så for at flytte hertil. Andre bosætter sig i Kalundborg fra dag ét.

Jamie

Diplomingeniør, Bæredygtig Energiteknik

Sara

Bygningsingeniør

Katrine

Cand.mag. i Designledelse

Et udvalg af Kalundborgs arbejdspladser

Der er mange avancerede industrivirksomheder og produktionsanlæg i Kalundborg Kommune. For eksempel bliver halvdelen af verdens samlede forbrug af insulin produceret her. Det samme gælder enzymer til fødevarer, fleksible rør til undervandsboring og andre højteknologiske produkter.


Læs om Kalundborg Symbiosen.